Ny säljare – region SYD

 

logga

4evergreen familjen fortsätter att växa och vi stärker nu upp vårt team av utesäljare ytterligare. Marie Eriksson kommer senast från AntonPaar Nordic och är ett positivt energiknippe nyfiken på nya utmaningar. Marie har förutom ett sort intresse för minireningsverk , BDT på burk, markbädd på burk och dess processer även en förkärlek till härlig svensk natur och Zumba dans.

Just nu pågår en intensiv introduktion och fortbildning av Marie som snart står redo att hjälpa er med era funderingar kring enskilt avlopp.

 

Marie når ni på:

0733 – 53 20 10

alt

marie.eriksson@4evergreen.se

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag som nu är verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på över 50 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk samt 4evergreen markbädd på burk. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Uppsala, Borås, Göteborg, Jönköping, Skurup, Norrköping och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2017-09-06T14:51:47+02:00 15 Aug 2017|