Ny Purchasing & Quality manager

logga

Vi stärker upp vårt team ytterligare och har nöjet att presentera Mikael Latvala som vår nya Purchasing & Quality manager baserad på huvudkontoret i Stockholm. Mikael har en gedigen erfarenhet runt inköp och kvalitet bl.a. senast från XaarJet AB. Som ytterst ansvarig för inköp och kvalitet ingår Mikael även i ledningsgruppen.

Mikael har förutom en förkärlek till enskilt avlopp och minireningsverk även ett brinnande intresse för främst finsk kultur och bastubad.

Mikael når ni på:

0733-53 20 08

alt

mikael@4evergreen.se

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag som nu är verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på ca 50 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk samt 4evergreen markbädd på burk. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Uppsala, Borås, Göteborg, Skurup, Norrköping och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2017-09-06T14:51:48+02:00 24 Feb 2017|