Ledig tjänst – Administratör

logga

 

Som ett resultat av vår fortsatt ökade försäljning avser vi att ytterligare stärka upp vår serviceorganisation på den administrativa sidan. 
Vi söker nu ytterligare personal i form av administratör med god känsla för service och som gillar variation i sina arbetsuppgifter.

Läs mer om tjänsten och ansök [ här ].

Frågor besvaras av Mikael Latvala, Eftermarknadschef: 0733-53 20 08

 

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag, tilldelat DI Gasell utmärkelse 2ggr i rad samt utnämnt till superföretag av Veckans affärer, idag verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på över 60 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk, BC 4evergreen markbädd på burk, ER 4evergreen BDT på bruk samt framtidens reningsverk 4evergreen MBR Premium. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Malmö, Strängnäs och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2019-08-20T16:28:10+02:00 20 Aug 2019|