4evergreen utökar med ytterligare en säljare på västkusten

logga

 

Vi fortsätter vår expansion och stärker upp försäljningsorganisationen ytterligare
 

Vi välkomnar nu Johan Kårlin till vårt team av kompetenta säljare.
Johan som har utöver ett brinnande intresse för enskilt avlopp flera års erfarenhet av försäljning och kommer senast från Scandinavian Travel Innovation AB där Johan arbetat som sales manager och utbildare.

Förutom att arbeta med enskilt avlopp så passar Johan på att ägna fritiden till familj med Labrador och sin stora passion för matlagning, skidåkning och racketsporter.
Mellan varven blir det ett besök på teatern.

Johan når ni enklast på: johan@4evergreen.se alt 0733-53 20 16

 

 

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag, tilldelat DI Gasell utmärkelse 2ggr i rad samt utnämnt till superföretag av Veckans affärer, idag verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på ca 60 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen kemfritt.se, 4evergreen minireningsverk, BC , 4evergreen markbädd på burk, ER, 4evergreen BDT på burk samt MBR Premium. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Göteborg, Limhamn, Trosa, Uppsala, Norrköping, Nyköping, Örebro och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2020-10-21T15:25:09+02:00 21 Okt 2020|