Ledig tjänst – Servicetekniker – Södermanland

logga

Som ett resultat av vår fortsatt ökade försäljning står vår serviceavdelning inför en expansiv fas och vi söker nu ytterligare servicetekniker. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.
Som Servicetekniker hos 4evergreen kommer du att utföra besiktningskontroller, serviceunderhåll, provtagningar och optimeringar av våra 4evergreen minireningsverk BC, kompaktfilter samt dricksvattenrening. Support och problemlösning är också en del av arbetsuppgifterna. Resor med övernattningar ingår i tjänsten. Du kommer också att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som samarbetspartners.

Lätt för att lära ny teknik, lyhörd och problemlösning är nyckelord för dig och din roll. Du rapporterar till företagets Servicechef, stationerad i Borås. I arbetet ingår även att föra servicerapporter, rapportera i vårt servicesystem samt handlägga reservdelsärenden. Var du bor spelar mindre roll, bara att du kan vara flexibel vid resor. Tänkbara bostadsorter i Södermanlands län, Nyköping, Katrineholm, Södertälje, Flen, Eskilstuna

Läs mer om tjänsten [ här ].

Frågor besvaras av Eric Gustafsson, Servicechef: 070-867 85 44

 

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag, tilldelat DI Gasell utmärkelse 2ggr i rad samt utnämnt till superföretag av Veckans affärer, idag verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på över 50 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk, BC samt 4evergreen markbädd på burk, ER. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Borås, Göteborg, Malmö, Uppsala, Jönköping, Skurup, Norrköping och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2017-11-27T14:55:39+01:00 27 Nov 2017|