Nu söker vi servicetekniker till södra Sverige

logga

Vår serviceavdelning står inför en expansiv fas och vi söker nu ytterligare servicetekniker. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak.
Som Servicetekniker hos 4evergreen kommer du att utföra besiktningskontroller, serviceunderhåll, provtagningar och optimeringar av våra minireningsverk BioCleaner, kompaktfilter BIOROCK samt dricksvattenrening. Support och problemlösning är också en del av arbetsuppgifterna. Resor med övernattningar ingår i tjänsten. Du kommer också att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som samarbetspartners.

Lätt för att lära ny teknik, lyhörd och problemlösning är nyckelord för dig och din roll. Du rapporterar till företagets Servicechef. I arbetet ingår även att föra servicerapporter, rapportera i vårt egenutvecklade servicesystem samt handlägga reservdelsärenden. Var du bor spelar mindre roll, bara att du kan vara flexibel vid resor. Tänkbara bostadsorter kan vara Helsingborg och Halmstad.

Läs mer om tjänsten [ här ].

Frågor besvaras av Eric Gustafsson, Servicechef: 070-867 85 44

Ansökan skickas till: rekrytering@4evergreen.se

 

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag som nu är verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på över 50 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk, BioCleaner samt 4evergreen markbädd på burk, BIOROCK. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Borås, Göteborg, Skurup, Norrköping och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

 

2017-09-06T14:51:48+02:00 19 Aug 2016|