Invigning av MBR reningsverk – 6000 p.e.

utlopp 4evergreen reningsverk med karpar

 

Sommar, sol och nyheter inom avloppsvattenrening. Äntligen så var det dags för invigning av rekonstruktionsprojekt på 6000 p.e. Äldre reningsverk med bristfällig rening samt för låg kapacitet (3000 p.e.) har genomgått en omfattande rekonstruktion. Under full belastning (!) har befintliga tankar kunnat teknikbestyckas och byggas om till ett toppmodernt reningsverk med 4evergreen MBR teknik.

Att vi kunnat genomföra projektet under relativt kort tid och under full belastning är fantastiskt och resultatet, det rena fina vattnet som nu lämnar reningsverket, ett fantastiskt betyg åt tekniken. Fiskarna i utloppet jublar 🙂

Fortsatt trevlig sommar önskar vi på 4evergreen.

se mer info [här]

 

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag som nu är verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på över 50 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk, BioCleaner samt 4evergreen markbädd på burk, BIOROCK. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Uppsala, Borås, Göteborg, Skurup, Norrköping och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2017-09-06T14:51:49+02:00 26 Jul 2016|