** DI gasell 2016 **

4evergreen_gasell_vinnare_2016_2

 

Team 4evergreen levererar och utses till DI gasell företag. Dagens Industri delar årligen ut DI Gasell till de snabbast växande företagen i Sverige och bara i år belönades runt 900 bolag för sitt arbete. Enligt DI är det 900 bolag som tillsammans under 2016 skapat närmare 18 000 nya jobb.

Vi är naturligtvis oerhört stolta över utmärkelsen. Ett extra fint pris till ett entreprenörsbolag som vårt. Det är endast bolag med en organiskt stark tillväxt med positiva rörelseresultat som belönas.

Ytterst få bolag kvalificerar sig då det är många bitar som skall falla på plats.
En Gasell har:

– en omsättning som överstiger 10 Mkr
– minst tio anställda
– minst dubblat sin omsättning, om man jämför första och senaste räkenskapsåret
(baserat på de fyra senaste årsredovisningarna)
– ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
– ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
– i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
– sunda finanser


4evergreen_gasell_vinnare_2016_2

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag som nu är verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på över 50 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk samt 4evergreen markbädd på burk . Idag finns vi etablerade i Stockholm, Uppsala, Borås, Göteborg, Jönköping, Skurup, Norrköping och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2017-09-06T14:51:48+02:00 15 Dec 2016|