4evergreen VirusSampler påvisar coronavirus i avloppsvatten

logga

 

 

För ytterligare information om produkten, vänligen kontakta:
Christian Fecht – Affärsområde vatten
+46733-53 20 03 | christian@4evergreen.se

 

4evergreen VirusSampler påvisar coronavirus i avloppsvatten
Vid institutionen för biomedicin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg pågår ett arbete med att kartlägga förekomsten av
coronavirus i avloppsvattnet. En process som är möjlig genom användning av ett unikt filter från 4evergreen.4evergreen VirusSampler är ett filter baserat på nanoteknik som möjliggör avskiljning av virus genom filtrering av vätska.
Lösningen används nu för att kartlägga nivåerna av coronavirus i avloppsvatten.

Oscar Falkenberg, VD på 4evergreen:
– Vi är glada att vår produkt 4evergreen VirusSampler bidrar till insamling av data, vilket ger ett värdefullt tillskott för att öka kunskapen kring covid-19.

 

Läs Pressklipp [här]

 

 

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag, tilldelat DI Gasell utmärkelse 2ggr i rad samt utnämnt till superföretag av Veckans affärer, idag verksamma under varunamnet 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala, dricksvattenrening och regnvattenuppsamling. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag en ledande aktör inom området i Sverige med en omsättning inom koncernen på 60 miljoner SEK. Våra huvudprodukter är idag 4evergreen minireningsverk, BC , 4evergreen markbädd på burk, ER, 4evergreen BDT på burk samt MBR Premium. Idag finns vi etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Norrköping, Trosa , Nyköping, Örebro och Umeå.  Läs mer om oss på www.4evergreen.se.

2020-05-15T12:11:27+02:00 15 Maj 2020|